Træemballage – en bæredygtig og holdbar løsning

Vi fremstiller og levere kvalitetsemballage i træ

Hos Døstrup Savværk & Emballagefabrik forstår vi vigtigheden af pålidelig og holdbar emballage. Med vores træemballage sikrer vi, at dine varer er beskyttet med kvalitetsmaterialer, der ikke går på kompromis med miljøet. Vores store erfaring kombineret med en dyb forståelse for træets kvaliteter og anvendelser gør os til en foretrukken leverandør af træemballage.

Vores savværk ligger i Hobro, hvorfra vi leverer træemballage til kunder her i området, eksempelvis Randers, men også overalt i resten af Jylland. Vi hjælper derfor også gerne dig med den emballage, du har brug for.

FSC-certificeret træ og tilpassede løsninger

Vi bruger udelukkende FSC-certificeret træ i vores emballageprodukter. Dette sikrer, at træet kommer fra bæredygtigt forvaltede skove, hvor der er fokus på miljø, sociale forhold og økonomi. Vores engagement i bæredygtighed betyder, at du som kunde kan være sikker på, at din træemballage ikke blot beskytter dine produkter, men også bidrager positivt til miljøet.

Hos Døstrup Savværk & Emballagefabrik ved vi, at der ikke er to kunder, som har samme behov. Derfor tilbyder vi tilpassede løsninger, der passer til dine specifikke ønsker og krav. Uanset om det drejer sig om størrelse, form eller træsort, arbejder vi tæt sammen med dig for at sikre, at den endelige træemballage opfylder dine krav og forventninger.

Vi kan være behjælpelige med flere forskellige former for træemballage, herunder:

  • Trækasser
  • Tremmekasser
  • Clipsbokse
  • Pladekasser på rammer
  • Og meget andet.

Kontakt os for yderligere informationer om vores træemballage

Er du interesseret i at høre mere om vores træemballage, eller har du brug for en særlig løsning? Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på netop den træemballage, du har brug for. Vi hører gerne mere om, hvilken opgave du har brug for hjælp til, så vi kan finde en løsning til dig.

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål og giver dig en god pris. Benyt vores formular og vi vender retur til dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

+25 års erfaring

Vi har mere end 25 års erfaring med produktion og behandling af træ.

Høj kvalitet

Vores produkter er udført og produceret i højeste kvalitet.

FCS-certificeret

FSC-certificering sikrer bæredygtighed i skovbrugsindustrien.

Kontakt Døstrup Savværk for yderligere information​

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om vores ydelser, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail.​

Døstrup Savværk & Emballagefabrik

Ormhøjen 6, 9500 Hobro

Klik her for rutevejledning

Læs Cookiedeklaration her

Døstrup Savværk & Emballage Fabrik​

Døstrup Savværk & Emballage har mere end 25 års erfaring med fremstilling og salg af paller, træflis, lærketræ til legepladser, varmebehandlede paller, træemballage & brædder.

CVR-nummer: 18295830