Professionelt salg af paller

Hvorfor vælge den gennemsnitlige palle,
​når kvalitet er inden for rækkevidde?

Har du nogensinde undret dig over, hvad forskellen er mellem en standard palle og en af høj kvalitet? Forskellen kan være afgørende, især når det kommer til bæreevne, holdbarhed og omkostningseffektivitet. For dem, der værdsætter deres last, kan valg af den rigtige palle være forskellen mellem en effektiv forsendelse og en katastrofe.

Hos Døstrup Savværk & Emballagefabrik tilbyder vi salg af paller i hele Jylland, herunder Hobro og Randers.

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål og giver dig en god pris. Benyt vores formular og vi vender retur til dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

+25 års erfaring

Vi har mere end 25 års erfaring med produktion og behandling af træ.

Høj kvalitet

Vores produkter er udført og produceret i højeste kvalitet.

FCS-certificeret

FSC-certificering sikrer bæredygtighed i skovbrugsindustrien.

Salg af paller til en fair pris

I en branche, hvor små detaljer kan gøre en stor forskel, skiller vores produkter sig ud. Vores paller er ikke kun robuste og pålidelige, men også designet med dine behov i tankerne. Hvad enten du driver en virksomhed eller er en privat forbruger, så forstår vi vigtigheden af pålidelige paller, der kan bære selv de tungeste byrder. I den konkurrenceprægede savværk-industri er det vigtigt med et produkt, der lever op til forventningerne.

Men hvad gør vores paller specielle? For det første er de fremstillet af førsteklasses træ, som ikke kun er stærkt, men også bæredygtigt. Dernæst er vores designproces optimeret for at sikre, at hver palle er bygget til at vare, uanset belastningen. Vi er engageret i at reducere vores miljøaftryk. Derfor anvender vi FSC-certificeret træ, og alle paller er varmebehandlet efter de seneste standarder.

Kontakt os og hør mere om salg af paller

Vores paller er produceret af høj kvalitet, og de kan tilpasses dine behov. Pallerne kan leveres i forskellige størrelser og styrker, og de kan leveres med kort varsel.

Ønsker du at høre mere om salg af paller? Kontakt os i dag!

Døstrup Savværk & Emballagefabrik

Ormhøjen 6, 9500 Hobro

Klik her for rutevejledning

Læs Cookiedeklaration her

Døstrup Savværk & Emballage Fabrik​

Døstrup Savværk & Emballage har mere end 25 års erfaring med fremstilling og salg af paller, træflis, lærketræ til legepladser, varmebehandlede paller, træemballage & brædder.

CVR-nummer: 18295830